HongKong Puff

OT-328 (4) – Kopi

IMG_7148 – Kopi – Kopi

Bredde: 130cm

Dybde: 45cm

Høyde: 50cm 

 

Denne elegante, unike puffen er stilren med sine enkle linjer, og passer like perfekt i en gang som ved et spisebord.  Kan bestilles i en sittehøyde så man kan bruke den til ekstra sittebenk rundt bordet ved behov. 

Les mer!

Lengde: 150 cm

Bredde: 50 cm

Høyde: 45 cm

 

Denne stilfulle, unike puffen er stilren med sine enkle linjer og skiller seg ut med sine ben i kryss. Passer like perfekt i en stue som i en gang eller på soverommet ditt. Du kan selv velge det stoffet og den fargen du selv ønsker.

Les mer!

Lengde: 120 cm

Bredde: 40 cm

Høyde: 43 cm

 

Denne nydelige puffen er laget slik at den ikke trenger å ta mye plass og på den måten passer perfekt i en smal gang eller ved enden av en seng.  Kommer i det stoffet og fargen du selv ønsker.

Les mer!

Lengde: 100 cm

Bredde: 70 cm

Høyde: 40 cm

 

Denne elegante puffen passer utmerket til å kombinere som et salongbord og som en puff – Ved å sette et brett på blir den med engang et salongbord samtidig som en behagelig puff – perfekt i en tv-stue.

Les mer!

Lengde: 120 cm

Dybde: 50 cm

Høyde: 71 cm

 

Denne morsomme og elegante benken vil lyse opp entreen din, stuen din, eller den kan plasseres ved enden av sengen din – et perfekt tilskudd til ditt hjem. Kommer i det stoffet du selv ønsker.

Les mer!

Bredde: 40cm

Dybde: 40cm

Høyde: 45cm

 

Denne sjarmerende, lille puffen kan du matche med din lenestol eller sofa- eller kjøp to og ha de ved siden av hverandre ved ditt salongbord.

Les mer!

 

Lengde: 100 cm

Bredde:  45cm

Høyde: 44 cm

 

En stilren og allsidig puff som passer perfekt i en entre eller i en stue eller hvorfor ikke i ditt soverom ved enden av sengen. Kan bestilles i akkurat de målene du selv ønsker.

Les mer!