Småbord

Blue Hill sidebord

Bredde: 40 cm

Dybde: 40 cm

Høyde: 50 cm

 

Et lite unikt sidebord med sine lekre detaljer i metal og med bordplate i sten. Kan bestilles i ulike metal samt vi har flere typer sten du kan velge i fra. 

Les mer!

Hyde Park
Bredde: 50cm Lengde: 60cm Høyde: 45cm Materialer: Svart smijern ramme med acrylic kompositt som bordplate   Dette kule, lille sidebordet passer perfekt ved siden av en sofa. Skiller seg ut med sin benramme i kryss. Du kan selv velge mål og materiale på bordplaten. Les mer!
Peninsula Nattbord
Bredde: 50cm Lengde: 50cm Høyde: 60cm Materialer: MDF og ask finèr. Et nattbord som du kan selv bestemme utrykket på. Her har kunden bestemt håndtaket og fargen og materialet selv. Kan bestilles i stoff til skuffene og i andre mål samt i den fargen du ønsker.  Les mer!
Tjuvholmen
Diameter: 50cm Høyde: 50cm Materialer: Krom med sotet glass som bordplate. Et unikt og tøft sidebord som man selv kan velge materiale på. Les mer!
Boston
 

Bredde: 110 cm

Lengde: 110 cm

Høyde: 43 cm

Materialer: Solid bøketre ramme med MDF bøkefiner.

 

Dette fantastiske kvadratiske salongbordet hadde passet perfekt i din stue – med dine favoritt bøker på og et par pene lysestaker får du det perfekte salongbordet. Kan fås i akkurat de målene som du selv ønsker.

Les mer!

Brooklyn

Lengde: 1.70m

Bredde: 60cm

Høyde: 44cm

Materialer: Svart malt stål med mørkt glass til topp.

 

Dette tøffe, elegante salongbordet kommer i de målene som du selv ønsker.

Les mer!

Como

Lengde: 130 cm

Bredde: 65 cm

Høyde: 45 cm

Materiale: Bordplate i  MDF og ask finèr. Ben: Massiv ask med detaljer i børstet stål.  

 

Dette ovale, unike salongbordet vil være et perfekt innslag i din stue. Dekorer det med dine favoritt bøker og en nydelig vase med friske blomster så har du det perfekte salongbordet. Les mer!
Hyde park

Bredde:  110cm

Dybde:  40cm

Høyde:  80cm

 

Dette tøffe konsollbordet kan bestilles i akkurat den størrelsen og i det materialet du selv ønsker. Passer derfor perfekt hvor som helst du trenger et sidebord der du kan ha lykter eller en vakker vase på.

Les mer!

Knightsbridge

Lengde: 120 cm

Bredde: 40 cm

Høyde: 80 cm

Materiale: MDF med bøketre finer. 

 

En meget elegant konsollbord i mørk tre. Med ben i kryss blir denne en stilfull og morsom tilskudd til hjemmet ditt – hvor hen du måtte ønske. Den er allsidige og  passer like perfekt i entreén – spisestuen eller i stuen. Størrelsen gjør at du får fint plass til to lamper og bilderammer hvis du ønsker det.

Les mer!

Chelsea firkantet

Bredde: 45cm

Dybde: 45cm

Høyde: 75cm

Materialer: Solid bøketre og topp i MDF med bøketre finér.

 

Et elegant sidebord som passer like perfekt i entré med en vakker vase på som i en stue ved siden av sofaen - eller i et soverom som et litt morsommere og annerledes alternativ til nattbord.  

Les mer!

Chelsea

Bredde: 50 cm

Dybde: 50  cm

Høyde: 75 cm

Materialer: Solid bøketre og topp i MDF med bøketre finér. 

 

En høyere utgave en Chelsea-mini. Et vakkert rundt bord som er et ideelt tilskudd ved siden av sofaen din eller i entreen. Kommer også med rette ben og i en firkantet form.

 

Chelsea Mini

Bredde: 50 cm

Dybde: 50 cm

Høyde: 50 cm

 

Materialer: Massiv bøketre, med topp i MDF med bøketre finer. 

Passer perfekt som et sidebort til en sofa eller mellom to lenestoler, eller som et litt annerledes nattbord i et soverom.

Les mer!

Whistler

Lengde: 60 cm

Bredde: 40 cm

Høyde: 45 cm

Materialer: MDF med bøkefiner.

Dette lille vakre sidebordet kan brukes som et salongbord hvis man ønsker det - eller som et lite konsoll bord med dine favoritt bøker og bilder på. Kan bestilles i de målene som passer deg best.  

Les mer!

Soho

Lengde: 50 cm

Bredde: 50 cm

Høyde: 45 cm

Material: Bordplate og hylle i MDF med bøkefiner. Ben i solid bøketre.

 

Dette lille, solide bordet kan brukes som et lite salongbord eller som et sidebord, hvis du ønsker kan du også sette to ved siden av hverandre – så får du et litt annerledes preg over stuen din. Legg noen pene bøker på eller et nydelig brett med duftende stearinlys og du har en komplett og vakker tilskudd til din stue.

Les mer!