SOFA

Singapore

Lengde: 1.50m

Dybde: 59cm

Rygghøyde: 96cm

Sittehøyde: 48cm

Pris fra: kr. 9600

Denne fantastiske spisesofaen passer like godt ved et spisebord som i en gang - den er både komfortabel og elegant i sine rette linjer. Kan bestilles i akkurat de målene som passer deg best - og i det stoffet som du selv ønsker.

Les mer!

Paris

Bredde: 150 cm

Dybde: 60 cm

Høyde: 70 cm

Sittehøyde: 48 cm

Pris fra: kr. 9500

En unik, stilfull sofa som man kan velge å plassere i en entre eller ved et spisebord. Kan bestilles i akkurat de målene du selv ønsker og kan fås i en høy ramme eller i en lav ramme - begge alternativer er avbildet her.  

Les mer!

Manhattan

Bredde: 150 cm

Dybde: 50 cm

Sittehøyde: 48cm

Høyde: 95 cm

Pris fra: kr. 9000

Denne nydelige, komfortable sofaen passer perfekt med å kombinere med stoler rundt et spisebord. Den gir et litt annerledes og stilfullt inntrykk. Den passer også utmerket i en entre - det første man ser når man kommer inn døren. Kan bestilles i de målene som passer deg best samt i det stoffet du selv ønsker.

 

Les mer!

Milano

Bredde: 150 cm

Dybde: 83 cm

Høyde: 76 cm

Pris fra: kr. 14 500

En elegant, mindre sofa med enkle rene linjer. Den er allsidig og like vakker i din stue som i et soverom eller i en entre. Kommer i de målene og i det stoffet du selv ønsker.

Les mer!

Milano – 3 seter

Lengde:   200cm

Dybde: 83cm

Høyde: 76cm

Pris fra: kr. 18 000 

En elegant, stilren sofa med enkle rene linjer. Formen gjør at den ikke tar mye plass i et rom - noe som gjør den perfekt i en litt mindre stue. Kommer i de målene og i det stoffet du selv ønsker. Les mer!
Chicago
Lengde: 200 cm

Dybde: 85 cm

Høyde: 95 cm

Pris fra: kr. 19 000

Chicago er en fantastisk komfortabel og sofistikert sofa som du kan få i akkurat de målene og i det stoffet du selv ønsker.

Les mer!

Vancouver

Bredde: 200 cm

Dybde: 90 cm

Høyde: 89 cm

Pris fra: kr. 19 500

En klassisk inspirert sofa fungere utmerket i en moderne setting så vel som i et mer klassisk interiør. Kan bestilles i de målene som passer deg best samt i det stoffet du selv ønsker.

Les mer!

Din egen design!

Denne modellen er spesialbestilt til en kunde – Kan fåes uten sjeselong og i akkurat de målene og i det stoffet du selv ønsker. Kontakt oss for å få en pris på din egen spesialsofa :-)

Les mer!

Milano med sjeselong

Lengde: 180 cm

Dyp: 160 cm

Pris fra: 19 500

Kan fåes i det stoffet og i den størrelsen som du selv ønsker. Vår elegante sofa Milano kommer i flere varianter og denne varianten er spesial laget til en kunde som ønsket Milano med sjeselong til sin tv-stue.

Les mer!