Stoler

Viceroy Loveseat

Bredde: 120 cm

Dybde: 110 cm

Høyde: 65 cm

Denne deilige, komfortable lenestolen er en perfekt stol som er laget slik at den har plass til to personer. Kan bestilles i egne mål samt vi har mange ulike tekstiler å velge mellom.

Les mer!

Blue Hill Lenestol

Bredde: 65 cm

Dybde: 70 cm

Høyde: 65 cm

 

Denne tøffe, unike spisestolen hører til vår nye serie der vi har kombinert metal med deilige, myke tekstiler. Det lune møter det stramme. Vi har flere ulike farger på metal å velge ifra. 

Les mer!

Viceroy

Bredde: 80 cm

Dybde: 90 cm

Sittehøyde: 45 cm

Denne fantastiske behagelige lenestol kan bestilles i de målene du selv ønsker, og hvis du ønsker denne som en "Loveseat" som passer til to personer så passer denne modellen perfekt til det.

Les mer!
Firenze

Bredde: 60cm

Dybde: 65cm

Høyde: 75cm

Sittehøyde: 45cm

 

En perfekt liten, komfortabel stol med myke linjer som passer like godt i en stuen som på et soverom.

Les mer!

Genova

Bredde: 65cm

Dybde: 60cm

Høyde: 83cm

Sittehøyde: 45cm

 

Denne nydelige, nette, elegante stolen passer perfekt i en stue eller på et soverom. Du kan selv velge fargen på treverket samt det stoffet som du selv ønsker.

Les mer!

Hamptons

Bredde: 73 cm

Dybde: 61 cm

Høyde: 73 cm

 

Denne sofistikerte og elegante stolen hører like hjemme på kontoret ditt som i stuen din. Eller som et tilskudd i et soverom eller i en entre. Passer perfekt med vår lille puff Portofino.

Les mer!

Venezuela

Bredde: 65 cm

Dybde: 63 cm

Høyde: 75 cm

Sittehøyde: 44 cm

Pris: kr. 5500

Denne fantastiske sofistikerte stolen utstråler stil og eleganse – med sine rene, rette linjer i mørk tre.

Les mer!

Vermont

Bredde: 62 cm

Dybde: 66 cm

Høyde: 76 cm

 

En perfekt liten, nett stol som du kan plassere hvor som helst på kontoret eller i ditt hjem– stilen og størrelsen gjør at den passer akkurat der du trenger en liten stol til å sitte på. Kan også bestilles i sittehøyde 48cm - så den blir perfekt ved ditt spisebord som en spisestol. Kommer i det stoffet du selv ønsker.

Les mer!

San Francisco

Bredde: 75 cm

Dybde: 79 cm

Høyde: 88 cm

 

 En utrolig stilfull, komfortabel lenestol. Med sine to farger skiller den seg ut og blir et unikt tilskudd i ditt hjem. Passer perfekt i stuen, foran tv-en eller som en hjørnestol på et soverom. Kommer i det stoffet du selv ønsker.

Les mer!