Kontor & Showroom

Dr. Holmsvei 22C 0787 Oslo
Mail adresse: ph@phdesign.no
Telefon: + 47 97602496

Showrommet er åpent etter avtale. Det er bare å ta kontakt for å komme å ta en titt på våre møbler! En kaffe blir servert mens du prøvesitter en sofa eller stol 

 

Bestille møbler eller booke time for konsultasjon:

Ønsker du å bestille så er det bare å sende en mail til ph@phdesign.no eller ta kontakt på tlf. 976 02 496. Husk at ved bestilling av møbler får du 1 time gratis konsultasjon  Noen ganger er det nok med kun 1 time for å få et par gode råd om farger, styling tips og finne de beste løsningene for ditt hjem.
Timepris for konsultasjon: Kr. 600,- inkl. mva.

 

Leveringstid:

ca. 10 uker

 

Transport:

Hvis ønskelig kan vi hjelpe til med å arrangere transport fra vårt lager i Oslo hjem til deg.

 
 
Historien bak PH Design

PH Design ble startet av Pernilla R. Holmen i 2014 – Etter flere år som Interiør Designer bestemte hun seg for å skape sitt eget møbelmerket – med fokus på å gi sine kunder friheten til å selv bestemme hva som passer best i sitt eget hjem. Hun ville skape et konsept som handler om å hjelpe kunden til å finne sin egen unike stil. Derfor er PH Design veldig opptatt av å gi sine kunder muligheten til å selv bestemme hva slags mål de ønsker på sin sofa, puff eller bord. Det er også mulig å bestemme hvilken farge du selv ønsker og du kan velge akkurat det stoffet du selv vil ha – enten det er fra vårt utvalg eller om du ønsker ditt eget stoff. Vårt mål er å være fleksible og vi ønsker å gi deg en fantastisk opplevelse når du bestiller møbler fra oss. Og PH Design er et norsk design som er universell  – enten du ønsker å innrede et hjem eller lage et hyggelig miljø i din bedrift så tilpasser vi dine ønsker og behov 

 

Konsultasjon

Å innrede et nytt hjem eller et kontor er både tidkrevende og kostbart. Hvor skal man begynne, hvilke alternativer finnes, hvor mye koster det, hvor kan man spare, og hvor bør man legge inn ekstra midler?

Alle disse spørsmålene vil P.H design bistå med å svare på – og i tillegg til å kunne gi deg møbler som du selv kan sette din egen personlig preg på – så kan vi også hjelpe deg med alt du trenger for å kunne oppnå en helhetlig stil i ditt hjem eller kontor.

 

Ta kontakt hvis du skulle trenge hjelp til:

  • Styling
  • Tekstiler
  • Planløsning
  • Smarte innkjøp

Timepris for konsultasjon: Kr. 600,- inkl. mva.

Ved bestilling av møbler er konsultasjon inkludert.